Oua umplute cu ton

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 11499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de ton maruntit in ulei
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Ouale se fierb tari. Cand sunt gata se pun in apa rece ca sa se raceasca foarte bine. Apoi se curata , se taie in doua si li se scoate galbenusul.

Galbenusurile se amesteca cu tonul scurs de ulei, sare , piper si suc de lamaie dupa gust.

Se umplu albusurile cu amestecul obtinut. Se dau la rece inainte de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sylvia 1

26.07.2010, 16:16

Povestea vietii mele eu cand si baietii acasa ( ii bag si pe cel mare, sotul, si pe cel mic in aceeasi oala ) adesea lor le pregatesc un meniu si mie altceva . Cand sunt numai cu piticul cum zici aproape ce nu fac mancare.

yafa 1

28.07.2010, 02:12

sunt tare frumusele si cred ca delicioase, fac si eu asemanator insa pun si un pic de maioneza la crema de ton.

madi_marin 1

28.07.2010, 20:32

yafa....multumesc.... si eu mai pun cateodata maioneza....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece